My muse... where are you??

Jeg føler at jeg ikke kommer meg noen steder.... Hva skal jeg gjøre?

Skolen har kanskje gjort meg til en bedre teknisk fotograf... Men jeg føler at fotograflysten minker for hver gang jeg får en oppgave på skolen som presser meg til å kunne ta imot oppdrag som en evt bedrift eller reklamebyrå.

Det er mulig at min siste evaluering hvor jeg og flere medelever ble slaktet fordi vi hadde en skikkelig dårlig bilde som ikke passet å vise fram til den kunden... Derav kommer disse følelsene.

Og ikke minst å se hvor fantastisk flinke noen av mine medelever er som ALLTID leverer en bra bilder til enhver tid. De takler stresset, har gode ideer og leverer bra kvalitet.

Jeg er så misunnelig! Føler at jeg ikke klarer å strekke til...! Jeg husker hvor glad jeg var til å skrive stiler på skolen. Jeg synes ideen min var bra og jeg skrev bra... Men jeg nådde aldri den 5 ern jeg ønsket meg sårt.... Jeg har bare lyst å gi opp! Slik føler jeg det nå med fotografering....

Av og til tenker jeg... Hva er jeg flink til? Jeg kan bare litt om mye, men ikke mye om en ting....

Jeg satset på at ukas workshop kunne gi meg et lite push og inspirasjon men så klarte jeg selvfølgelig å bli syk...:(

Jeg trenger min tid til å gjøre mine prosjekter....

*puuuust* Samler krefter til egne prosjekter...... Hvem vil bli me??

Og hvem og hvor er min muse??xoxo

Lille My

2 kommentarer

MARI

12.okt.2011 kl.16:47

Men e itj det bra å vær flink te masse da, My? Du e en fantastisk god mor, du e en HOTSTUF samboer, du e en god og artig vænninne, du kan å klipp og støp nægla, du e en flink og kreativ fotograf. Kor my artig har itj vi hatt det sammen på shot? Du e fortsatt flink te å skriv og uttrykk dæ, det sjer vi jo på bloggen. Slutt å sammenlign dæ med andre, My. Få opp øyan og sje den fantastiske personen DU e! Du E FANTASTISK! Du e herlig! Livatt! Snill! Og artig! :) Du e bra nok akkurat som du e!

Stor smellnuss fra Melhus!

Lille My

17.okt.2011 kl.19:32

MARI:Awww! Så koooselig snuppa! Tuuusen takk for gode ord! Bra æ har vænna som dæ som kan omstille mæ te positivitet!

Bamseknusekos fra mæ! <3

Skriv en ny kommentar

hits